Plangere penala la adresa lui Portariuc: "O sa-l invatam noi sa faca o campanie civilizata si curata", spune Ghiorghita!

Plangere penala la adresa lui Portariuc: "O sa-l invatam noi sa faca o campanie civilizata si curata", spune Ghiorghita!

 FLORIN GHIORGHITA  

Viceprimarul Florin Ghiorghita a anuntat ca va depune, in cursul zilei de astazi, plangere penala la adresa candidatului USL la Primaria Botosani, dupa ce Ovidiu Portariuc a facut mai multe acuzatii in campania electorala care abia a inceput. Plangerea face referire la acuzatiile care il vizeaza pe Florin Ghiorghita, dar si pe primarul Catalin Flutur.

"In ceea ce priveste acuzatiile pe care mi le-a adus, dar si acuzatiile la adresa primarului Catalin Flutur, lumea vede inca o data cat de mincinos si cat de pervers poate sa fie un candidat la o functie publica. Un om care intotdeauna a solicitat o campanie electorala curata, care vrea o altfel de dezbatere publica, o altfel de politica, se vede foarte clar ca probabil o vrea din nou pe cea murdara, pentru ca noi in ultimii ani am facut o campanie electorala bazata doar pe dezbateri, pe idei, pe proiecte si pe realizari, dar si ceea ce ne propunem in viitor. Daca el incepe cu acuze si tot felul de minciuni, probabil ca la un moment dat ii voi raspunde si eu personal. Am facut o plangere penala, astazi o voi inregistra la Tribunal si o sa-l invatam noi sa faca campanie civilizata si curata daca el nu stie sa o faca", a delcarat astazi viceprimarul Florin Ghiorghita.

Chiar daca sustine ca nu vrea sa faca niciun fel de acuzatii la adresa candidatului USL, Florin Ghiorghita se declara nemultumit de faptul ca Ovidiu Portariuc nu a prezentat un plan de viitor pentru municipiul Botosani. Totodata, Ghiorghita ii solicita lui Portariuc sa dovedeasca veridicitatea acuzatiilor aduse.

"Nu vreau sa fac niciun fel de acuze la adresa dumnealui, dar este absolut jenant modul in care a pornit campania electorala. Are o saptamana de cand a inceput campania electorala, dar nu a venit cu un plan de viitor. Striga doar "Jos Flutur". Eu nu am vazut absolut nimic la ei. Nu poti acuza un om ca a furat, ca e hot, in conditiile in care nu este cercetat, nu este condamnat si nu are niciun fel de problema. Nu poti face astfel de declaratii fara a-ti asuma si raspunderea. Daca el crede ca poate face va trebui sa si justifice", a incheiat Florin Ghiorghita.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești proaste pentru elevii de clasa a VIII - a: Broșura pentru admiterea la liceu 2024 nu poate fi publicată!

astăzi, 20:16
28

Astăzi, 13 mai, inspectoratele școlare ar trebui să publice Broșura pentru admiterea la liceu pentru anul școlar 2024-2025, care conține numărul de locuri la liceele din județ, specializările...

Program social:10.000 de vouchere de la stat vor primi femeile care vor să devină mame, dar nu pot!

astăzi, 19:15
30

Potrivit un proiect de hotărâre de Guvern pus în dezbatere publică, Ministerul Familiei va da şi în acest an echivalentul a 3.000 de euro pentru 10.000 de proceduri de fertilizare...

24 de agenți economici de la Cornișa, luați la verificat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

astăzi, 18:15
125

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Comisari...