Plangere penala impotriva lui Victor Ponta pentru plagiat

Plangere penala impotriva lui Victor Ponta pentru plagiat

   Cotidianul.ro

Liderul partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, fondatorul Fundatiei Crestin-Democrate, Adrian Papahagi, si Augustin Ofiteru au depus o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, pentru infractiunea de plagiat.

Plangerea a fost depusa la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, avand nr. 15488/23.08.2012, potrivit unui comunicat remis joi redactiei ziare.com de catre Noua Republica.

"Astazi, 23 August 2012, domnii Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru au depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, o plangere penala impotriva lui Ponta Victor Viorel.

Plangerea a fost inregistrata cu nr. 15488/23.08.2012", se arata in comunicat. Se precizeaza ca plangerea se refera la lucrarea "Raspunderea in dreptul international umanitar", publicata la Editura Universul Juridic in anul 2010.

"Perseverenta in demersul sau de innoire si asanare a clasei politice romanesti, Noua Republica isi innoieste cu acest prilej cererea ca domnul Ponta sa demisioneze din functia de Prim-Ministru. Prezenta domniei sale in aceasta functie de mare responsabilitate este in continuare o palma pe obrazul cetatenilor Romaniei care iubesc munca si detesta impostura! Cerem membrilor de buna-credinta ai USL sa se delimiteze de persoanele care nu inteleg ca functiile de responsabilitate publica trebuie sa fie ocupate doar de oameni integri", potrivit comunicatului.

Sursa: Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
54

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
97

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
63

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...