PITI FARA FRICA: Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta!

PITI FARA FRICA: Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta!

VICTOR PITURCA: Nu imi dau demisia, pentru ca nu sunt la cheremul nimanui!

Tupeu nemasurat! Victor Piturca a scapat din mana fraiele nationalei, dar nu si-a pierdut niciun pic din atitudinea ranchiunoasa si aroganta.

Echipa Romaniei se scufunda in mediocritate, dar Piti e preocupat sa-si caute scuze si sa le plateasca polite celor care-l contesta.

El a gasit imediat vinovatii pentru rusinea nationalei: presa, suporterii manevrati si, la intoarcerea in tara, antrenorii si conducatorii din Liga I.

"Mai avem sanse matematice de calificare! Nu imi dau demisia, pentru ca nu sunt la cheremul nimanui! Toata mass-media si suporterii, care au interese, nu s-au comportat normal fata de un antrenor care a obtinut o calificare la un turneu final dupa opt ani. Cei care ma ataca sunt mai rai ca niste animale. Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta! Eu am jucat patru-cinci finale la cel mai inalt nivel, am calificat echipe ale Romaniei de trei ori si nu merit un asemenea tratament", a atacat Piturca miercuri seara.

Atitudinea sfidatoare a antrenorului a continuat pe parcursul zilei de ieri, cand Piti s-a luat de toata lumea: Stiam dinaintea meciului ca nu vom castiga cu Austria! Max Nicu nu m-a impresionat cu nimic la antrenamente...".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
17

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
39

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
57

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...