Piratii auto fac legea in Botosani!

Piratii auto fac legea in Botosani!

 Vasile Doroftei  

Transportatorii botosaneni se plang de faptul ca piratii auto le fac viata tot mai grea. Legislatia proasta, pe de o parte, dar si rolul pasiv la organelor de ordine permit ca fenomenul sa ia amploare de la o zi la alta.

Seful uneia dintre societatile de transport botosanene, Vasile Doroftei, apreciaza ca la Botosani se practica din ce in ce mai mult pirateria.

Ne afecteaza din toate punctele de vedere. Pirateria isi face simtita prezenta pe Vorona, Tudora, Oraseni, lucru care ne afecteaza foarte mult. Pe Suceava nici nu mai discutam, sunt foarte multi pirati, a declarat Vasile Doroftei.

Doroftei mai spune ca Autoritatea Romana Rutiera nici macar nu ii ia la intrebari pe pirati. Nu ar fi de competenta institutiei! Politia, la fel.

Ce incredere poti avea in autoritati, daca nu te ajuta? Noi incercam sa facem un transport civilizat, sa transportam calatorii in conditii bune. Am incercat sa luam noi masuri. Pe traseele noastre locale avem curse aproape din ora in ora si nu ar trebui sa ne afecteze. Altceva ce am putea noi sa le mai facem? Am incercat, le mai luam calatorii, ii dadeam jos, dar nu am rezolvat mare lucru. Ca sa ne luam la bataie nu e frumos din partea firmei si atunci organele isi fac datoria si ne pedepsesc. Ii mai amendeaza cateodata si Politia, dar se duc la Tribunal si se rezolva, a mai adaugat Vasile Doroftei, patronul SC Lorion SRL Botosani.

Doroftei spune ca, din cauza piratilor, pierde peste 200 calatori pe zi pe toate traseele, iar pagubele financiare se ridica la cel putin 100.000 lei pe luna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
21

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Patapie; Sf. Ap. Cezar, Tihic şi Onisifor

astăzi, 07:01
8

Apoi, a venit la Constantinopol, unde a făcut multe şi mari minuni: le-a redat orbilor vederea, i-a tămăduit pe cei care sufereau de hidropizie, ungându-i cu untdelemn sfinţit, a izgonit de...

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

Joi, 7 Decembrie 2023
1893

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...