Pietele din Botosani ar putea fi modernizate in 2012!

Pietele din Botosani ar putea fi modernizate in 2012!
Municipalitatea va incerca sa obtina anul viitor finantare pentru realizarea unor proiecte in municipiul Botosani, care nu au fost incluse pana acum in cadrul niciunui program cu finantare europeana.

Primarul Catalin Flutur a spus ca finantarea ar putea fi obtinuta in cadrul Programului Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova, fiind vorba de proiecte transfrontaliere si deja reprezentantii Primariei au purtat discutii pe aceasta tema cu omologii vecini.

Printre obiectivele care ar putea fi finantate in cadrul unor astfel de proiecte se numara pietele din Botosani, unde pana acum nu au fost facute reabilitari sau modernizari generale.

“Am avut discutii cu reprezentantii administratiilor publice locale din Moldova, Balti si Edinet, si din Ucraina, ma refer la cei din Cernauti si Odesa, si vom depune proiecte si daca vom fi seriosi ca pana acum vor fi proiecte eligibile si vom mai aduce niste bani in municipiul Botosani. Pe langa o serie de proiecte de anvergura mai mica, de dezvoltare a resurselor umane sau proiecte culturale, ne intereseaza si proiecte eligibile care sa ajute la infrastructura Botosaniului, unul sigur pe care il vom depune va fi legat de pietele din Botosani, in oglinda cu pietele din Balti, de exemplu. Este un proiect pe care nu l-am atacat pana acum. In domeniul cultural ne intereseaza un proiect prin care sa ne dotam si cu aparatura specifica spectacolelor de scena, o scena mobila, sa nu mai fim nevoiti cand organizam ceva in oras sa inchiriem, sunt lucrurui eligibile", a declarat primarul Catalin Flutur.

In cursul saptamanii viitoare, reprezentantii Primariei Botosani vor avea o intalnire la Balti cu autoritatile locale de acolo, dupa ce saptamana trecuta o astfel de intalnire a avut loc la Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
33

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
42

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
64

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...