Piaţa agroalimentară de la Uvertura Mall, ocupată în procent de 90 la sută

Piaţa agroalimentară de la Uvertura Mall, ocupată în procent de 90 la sută
Spaţiile de la piaţa agroalimentară ce va fi deschisă de Consiliul Judeţean la subsolul Uvertura Mall au fost ocupate în procent de peste 90%, urmând ca piaţa să fie deschisă până la sărbători.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, au închiriat spaţii producători de pâine, de lapte şi produse lactate, de carne şi produse din carne, însă în piaţa se vor mai vinde și peşte sau măsline, dar şi fructe şi legume.

"Mai sunt maxim unul sau două spaţii care nu sunt încă ocupate. Au încheiat precontracte. Joi, vor fi discuţii cu cei care vor vinde la tarabă, cu pieţarii. Sunt deja obţinute şi autorizaţiile de la Direcţia Sanitar Veterinară şi urmează şi de la Direcţia de Sănătate Publică", a spus Gheorghe Sorescu.

Piaţa va avea 50 de tarabe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...