Petrecere însângerată la Mășcăteni!

Petrecere însângerată la Mășcăteni!
Trei bărbați au ajuns, în noaptea de marți spre miercuri, la Unitatea de Primiri Urgențe cu multiple plăgi tăiate și contuzii după ce s-au luat la bătaie.

Ionuț M., de 31 de ani, din localitatea Mășcăteni, comuna Albești, a dat o petrecere cu ocazia zilei numelui, la care a invitat mai mulți cunoscuți. După ce au petrecut câteva ore, în jurul orei 22.00, gazda și-a condus musafirii, iar în timp ce erau în curtea locuinței, pe drum a trecut Dan Ș., de 30 de ani, din aceeași localitate, aflat într-o avansată stare de ebrietate.

Acesta a început să îl înjure pe unul dintre invitați, Constantin B., de 43 de ani, și a intrat în curte începând să îl lovească cu pumnii. Bărbatul de 43 de ani a căzut la pământ, moment în care agresorul a scos un cuțit și a început să îl taie.

Ionuț M. a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi și s-a luat la bătaie cu cel care avea cuțitul, fiind și acesta înjunghiat.

Toți cei trei bărbați au fost transportați cu Ambulanțele la spital, doi dintre aceștia, Constantin B. și Dan Ș., Rămânând internați.

Cei doi au și depus plângere unul împotriva celuilalt, Polița deschizând o anchetă în acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
506

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
50

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
61

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...