Petrecere in camp, dupa un accident de masina!

Petrecere in camp, dupa un accident de masina!
Plecati la un accident grav, politistii si medicii de pe ambulanta au ajuns sa asiste la un adevarat circ al presupuselor victime.

Oamenii legii banuiesc faptul ca soferul a adormit la volan, astfel ca masina a ajuns in camp, probabil si din causa vitezei neadaptate la conditiile de drum de tara.

Accidentul s-a produs la granita dintre comuna Lunca si Sulita. Conducatorul auto, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum, nefiind din zona, carosabilul fiind acoperit cu pietris, a pierdut controlul si a ajuns in rapa. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind nimeni ranit. In masina se aflau doua persoane, soferul, Petru Butnariu, in varsta de 34 de ani, si o ruda a acestuia. Cauza a fost solutionata de colegii nostri din Lunca, a spus agentul sef Romica Fercalu, seful de post din comuna Sulita.

Daca soferul este foarte posibil sa fi adormit la volan din cauza oboselii, pasagerul din dreapta era intr-o forma de zile mari. Adica in stare avansata de ebrietate. Dupa ce masina a ajuns in sant, petrecaretul a coborat si a inceput sa chiuie de bucurie, dupa care a dat drumul foarte tare la muzica din masina! 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul profesor de 10 la Botoșani: „Din păcate nu am post titularizabil!”

astăzi, 14:23
313

Marți au fost publicate rezultatele inițiale în urma susținerii examenului național de titularizare. La Botoșani un candidat la disciplina Biologie a reușit să obțină nota 10.Candid...

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
26

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
363

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...