Peştii i-au adus un dosar penal! Vezi ce cantitate transporta un dărăbănean în maşină!

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Dorohoi au întocmit dosar penal unui cetățean român care a fost depistat transportând  patru saci cu peşte, fără a deţine documente legale.

La sfârşitul săptămânii trecute, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Dorohoi a oprit în localitatea de frontieră Sinăuţi un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în judeţul Botoşani, condus de cetăţeanul român Vasile A., de 44 de ani, domiciliat în localitatea Darabani.  

În urma controlului efectuat asupra autoturismului în interiorul autoturismului şi în portbagaj lucrătorii Poliţiei de Frontieră au descoperit patru saci în care se afla o cantitate mare de peşte, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale. În urma cântăririi cantităţii de peşte, în prezenţa unui medic veterinar, a rezultat că în cei patru saci erau 80 kilograme specia caras, cantitate ce a fost predată medicului veterinar.

Pe numele bărbatului, polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru săvârșirea infracțiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a pestelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...