Peste jumătate dintre cei care vor să fie poliţişti de frontieră au picat testul psihologic

Peste jumătate dintre cei care vor să fie poliţişti de frontieră au picat testul psihologic
Testarea psihologică a avut loc zilele trecute, la Iaşi, iar rezultatele au fost anunţate miercuri. Dintre cei 863 de candidaţi înscrişi, mai mult de jumătate au căzut.

Pentru cele 47 de posturi de agenţi de poliţie au rămas 396 de candidaţi, iar 468 au fost respinşi sau nu s-au prezentat la examinarea psihologică. De asemenea, pentru ocuparea unor posturi de ofiţer s-au înscris 99 de persoane, dintre care au fost declaraţi apţi psihologic 75.

"Până la data de 19 octombrie, la ora 16, candidaţii rămaşi în concurs vor depune la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi dosarele de recrutare în volum complet. În perioada 20 şi 21 octombrie, va avea loc analiza dosarelor candidaţilor, ca următoare etapă a concursurilor aflate în desfăşurare", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră. 

Dintre cele 47 posturi de agent de poliție scoase la concurs, un post este la Sectorul Poliției de Frontieră Dorohoi, 3 posturi la Sectorul Poliției de Frontieră Darabani, 6 posturi la Sectorul Poliției de Frontieră Rădăuți-Prut, 2 posturi la Sectorul Poliției de Frontieră Stînca, 2 posturi la Sectorul Poliției de Frontieră Româneşti. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
56

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
54

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
184

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...