Peste 60.000 lei pentru modernizarea Politiei Locale Dorohoi!

Peste 60.000 lei pentru modernizarea Politiei Locale Dorohoi!

   realitateadorohoiana.ro

Poliţia Locală din Dorohoi a fost dotată de către primărie cu o maşină nouă. Autoturismul, o Dacie Logan MCV , a fost adusă la sediul instituţiei în cursul zilei de joi, urmând ca astăzi să fie inscripţionată cu însemnele specifice.

Serviciul Politia Locala din aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi isi propune cresterea eficientei activitatii serviciilor de protectie a bunurilor si cetatenilor din Municipiul Dorohoi prin adoptarea a doua noi masuri, informeaza un comunicat al Primariei Dorohoi.

Prima dintre masuri este mutarea Politiei Locale intr-un sediu special destinat situat in str. A.I.Cuza. nr.23 (alaturi de serviciul Taxe si Impozite), care permite ca activitatea acestui serviciu sa se desfasoare unitar, organizat, putand fi apelat mult mai usor de toti cei interesati. 

A doua masura este achizitionarea unui autoturism Dacia Logan MCV nou, echipat cu dotarile si inscriptionarile necesare, stabilite prin lege, care permite imbunatatirea timpilor de reactie la incidente si posibilitatea de  patrulare cu frecventa mai mare si in zonele mai izolate din municipiu.

Aceste masuri reprezinta o prima etapa in modernizarea si dotarea Politiei Locale, avand ca sacop eficientizarea activitatii acestui serviciu.

Pretul acestor modernizari este de 63.600 lei.   
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
187

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
189

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
275

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...