Peste 350 de saraci inregistrati de Primarie in luna februarie!

Peste 350 de saraci inregistrati de Primarie in luna februarie!
Seful departamentului de prestatii si servicii sociale, din cadrul Serviciului Public Local de Asistenta Sociala Botosani, Mihai Durlesteanu, spune ca, in februarie, a crescut numarul de dosare la Legea 416.

"Avem depuse 14 dosare noi in luna februarie, ce vor fi luate in evidenta incepand cu 1 martie, si vor fi puse in plata in aprilie. Nu putem spune ca am simtit efectele crizei. Numarul de dosare nu este nici mai mare, nici mai mic ca in alte luni. Este un curs normal", a precizat Mihai Durlesteanu.

In februarie au fost puse in plata 373 de dosare, 29 fiind suspendate de la plata, fie motivat de neefectuarea prestatiei - in cazul a 24 de botosaneni - fie din cauza lipsei unor documente sau a depasirii plafonului legal de acordare a ajutorului social.

Din ianuarie 2002, cand statul a instituit acordarea acestui tip de ajutor, prin mainile reprezentantilor SPLAS Botosani au trecut 3.827 de dosare, 3.297 incetand de la plata si 128 respinse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
270

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
47

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
268

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...