Peste 2000 de botosaneni, platiti pentru munca depusa la Recensamant!

Peste 2000 de botosaneni, platiti pentru munca depusa la Recensamant!
Incepand de vineri, prin Institutia Prefectului se vor face platile catre persoanele angrenate in organizarea si desfasurarea Recensamantului general al populatiei si locuintelor.

In total, la nivelul judetului Botosani au fost implicati in aceasta activitate 1.995 de recenzori, care vor primi cate 547 de lei net, in total fiind 15 zile.

Cei 392 de recenzori sefi vor primi cate 565 de lei net, iar cei zece recenzori coordonatori vor primi care 767 lei net. Alti 11 recenzori care au efectuat recensamantul de control vor primi de asemenea cate 547 de lei net.

"Vineri vor incepe platile catre comune, iar cei care vor ridica banii vor fi reprezentantii administratiei publice locale. De luni sau marti, in functie de cum se vor finaliza platile la comune, se vor da banii si pentru municipii si orase", a spus Radu Dorulet, consilierul prefectului.

La nivelul judetului Botosani suma alocata pentru organizarea recensamantului este de 1,9 milioane de lei, din care 1,8 milioane de lei sunt destinati cheltuielile de personal, din aceasta suma fiind platite si contributiile aferente catre stat.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...