Peste 140 de profesori repartizati pe posturi in sedinta publica!

Peste 140 de profesori repartizati pe posturi in sedinta publica!
In cadrul sedintei publice de astazi, de la Colegiul National “A.T.Laurian un numar de 143 de cadre didactice si-au gasit un post la catedra in anul scolar ce urmeaza a incepe. Astfel, au fost rezolvate 14 restrangeri de activitate, 39 de detasari si 90 de continuitati.

Potrivit lui Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, pentru sedinta publica de miercuri au mai ramas libere 397 de posturi.

In sedinta de pe 24 august va avea loc repartizarea pe posturi a suplinitorilor calificati, in baza notei de la concursul de titularizare din iulie 2011, 2010 si 2009 si a concursului de suplinire din data de 4 august 2011.

“Foarte putine cazuri de restrangeri de activitate au ramas nerezolvate in sedinta de astazi, dar le vom rezolva si pe acestea. Vom reactualiza pentru sedinta de miercuri lista cu posturile libere, dat fiind ca in urma detasarilor, unele posturi au ramas vacante", a declarat Daniel Cojocaru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
78

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
147

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...