Peste 100 de pompieri, avansati in grad-FOTO

Peste 100 de pompieri, avansati in grad-FOTO
Luni, 1 august 2011, a avut loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a cadrelor în activitate din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani.

Este vorba de 3 ofiţeri şi 110 subofiţeri.

Astfel:- cpt. Florin Viţelaru, şeful Serviciului Prevenire, a fost avansat la gradul de maior ; - lt. Cristina Nechita, din cadrul Biroului Financiar, a fost avansată la gradul de căpitan; - slt. Daniel Iftode, ofiţer în cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, la gradul de locotenent.



Începând de astăzi, Inspectoratul mai are încă un maistru militar clasa a III-a, un plutonier adjutant şef, 3 plutonieri adjutanţi, 37 de plutonieri majori şi 68 de plutonieri.



Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani Botoşani le-a cerut subordonaţilor să lucreze, în continuare, în echipă, să de-a dovadă de onestitate, modestie şi responsabilitate.



Avansarea în grad, în funcţie, sunt elemente definitorii pentru militari. Sunt momente de bucurie şi satisfacţie pentru că avansările dau recunoaştere muncii noastre. Inspectoratul este puternic când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă, dar şi al respectului faţă de colegul de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect, de recunoaşterea muncii. Suntem un colectiv puternic, le-a transmis colonel Radu Anton, subordonaţilor.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
35

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
37

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
264

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...