Peripetiile lui nea Vasile, dupa ce s-a intors in Romania: Vreau sa invat engleza!

Nea Vasile Belea, batranul care a ratacit patru zile pe strazile Londrei dupa ce s-a pierdut de baiatul sau la metrou, sustine ca vrea sa se intoarca in Regat, dar numai dupa ce mai invata putina engleza.

Intors in Rozavlea, satul sau din Maramures, batranul a povestit la Pro TV peripetiile traite in zilele in care a ratacit prin Capitala Marii Britanii si a spus ca este mereu bine sa ai la tine o harta si un telefon incarcat.

"N-am avut harta, n-am avut adresa. Prima noapte mi-am luat un fel de bata si dupa aceea am pus-o intr-un tomberon, ca o doamna s-a uitat urat la mine si am aruncat-o", a povestit batranul care a devenit celebru atat in presa din Romania, cat si in cea din Marea Britanie.

Batranul nu si-a iesit nicio clipa din fire, asa ca a inceput sa ia Londra la pas in cautarea unei maini de ajutor. Salvarea sa a venit in momentul in care si-a vazut poza intr-un ziar.

"A aparut un domn cu un ziar. `Gazet` am tot zis eu, batranul a vrut sa-mi dea bastonul, am zis `nu`. Am luat ziarul si am vazut in a cincea, a sasea pagina poza mea si m-am sculat in picioare si am zis: `Doamne-ajuta, sunt salvat!`", a relatat romanul.

Aventura sa nu s-a incheiat in momentul in care a fost gasit de rudele la care venise in vizita, deoarece Vasile Belea a pierdut avionul spre Romania la intoarcere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...