PERICOL PUBLIC, la 21 de ani: Reţinut pentru 24 de ore!

PERICOL PUBLIC, la 21 de ani: Reţinut pentru 24 de ore!
La 21 de ani, un botoşănean a adunat o "salbă" de infracţiuni: distrugere, ameninţare, proxenetism, două infracţiuni de instigare la mărturie mincinoasă şi conducerea unui vehicul fără permis!

Ieri, 1 septembrie 2014, poliţiştii de investigaţii criminale din Botoşani, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au depistat pe raza localităţii Flămânzi, judeţul Botoşani, un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea mai multor genuri de infracţiuni.

În sarcina acestuia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, proxenetism, două infracţiuni de instigare la mărturie mincinoasă şi conducerea unui vehicul fără permis, informează IPJ Botoşani.

Astfel, în noaptea de 25 spre 26 august 2014, tânărul ar fi condus pe drumurile publice din oraşul Flămânzi un autoturism înmatriculat în Bulgaria, deşi nu este deţinător de permis de conducere. Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, abandonând apoi autoturismul pe un teren agricol.



La data de 26 august 2014, tânărul ar fi determinat două persoane să declare aspecte neconforme cu realitatea, cu prilejul audierii acestora într-o cauză penală.

La data de 31 august 2014, o femeie din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că tânărul a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a distrus mai multe elemente ale caroseriei autoturismului său.

De asemenea, în sarcina tânărului, s-a reţinut şi faptul că în cursul lunii mai 2014 a înlesnit unei femei din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani,  practicarea prostituţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale suspectului.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca astăzi, 2 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
176

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
259

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...