Pericol public: Beat și fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat!

Pericol public: Beat și fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat!
Un tânăr din județul Botoșani care se deplasa cu mașina pe un drum din județ a fost tras pe dreapta de oamenii legii înainte de a produce o tragedie.

La data de 17 septembrie, în jurul orei 03:00, o patrula mixtă formată din poliţist și jandarm l-a identificat în trafic pe A.A, de 30 ani, din comuna Coţuşca, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 282, din direcția Podriga-Săveni.  

Conducătorul auto a fost  testat cu aparatul etilostest,  rezultând o valoare de 0,92 mg./l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul oraşului Săveni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.
           
Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că tânărul  nu deţine permis de conducere de nicio categorie şi numărul de înmatriculare provizorie al autoturismului este expirat.
           
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa  alcoolului, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
19

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
31

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
26

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...