Performanţe mari pentru informaticienii mici din Botoșani-FOTO

Performanţe mari pentru informaticienii mici din Botoșani-FOTO
Elevii cercului de informatică de la Palatul Copiilor Botosani, pregătiți de profesor Daniela Nour, au obținut pentru al cincilea an consecutiv, premiile I și II la toate secțiunile Concursului Național de Informatică “Marele Premiu" al Palatului National al Copiilor, editia XXII, București.

Echipajul a impresionat în mod deosebit comisia de jurizare, reuşind să obţină la toate probele punctajul cel mai mare şi implicit premiile cele mai bune.

La secțiunea PROGRAMARE (18-19 mai) au participat 2 elevi, care au rezolvat probleme de programare cu un grad de dificultate ridicat şi au fost răsplătiţi cu un premiu I și un premiu II astfel:

Premiul I – Ungureanu Mihnea – clasa a VIII-a

Premiul II – Clodnischi Darian – clasa a V-a

La secțiunea OFFICE - Power Point (7-9 iunie) echipajul din Botoșani a obținut rezultate de excepție:

Premiul I – Iurea Iasmina – clasa a V-a

Premiul I – Costan Emanuel – clasa a V-a

Premiul I – Buliga Adelina – clasa a IV-a

Premiul II – Clodnischi Darian – clasa a V-a

Premiul II – Cojocaru Cristina – clasa a II-a

La secțiunea OFFICE - Word (7-9 iunie):

Premiul I – Iurea Iasmina – clasa a V-a

Premiul I – Buliga Adelina – clasa a IV-a

Premiul I – Iurea Andreea – clasa a III-a

Premiul II – Costan Emanuel – clasa a V-a

Premiul II – Clodnischi Darian – clasa a V-a

Premiul II – Iurea Cezara – clasa a III-a

Premiul II – Cojocaru Cristina – clasa a II-a

De asemenea, în perioada mai – iunie, elevii cercului de informatică au participat la alte două competiții naționale din Calendarul Activităților Educative Extrașcolare, la care au reușit performanțe deosebite: Concursul Național de soft Grigore Moisil - Lugoj , unde elevul Onofrei Teodor a obținut locul III și la Concursul Național de Informatică Aplicată – Vaslui, unde echipajul a obținut un premiu I, 3 premii II și 4 premii III.

"Cercul de informatică de la Palatul Copiilor Botosani este locul ideal unde, orice copil minunat poate demonstra colegilor lui, că implicarea, pasiunea şi perseverenţa te poate transforma într-un învingător. Renumele se construieşte cu multă trudă şi în timp, dar satisfacţiile şi bucuriile sunt pe măsura eforturilor. Informatica a dovedit că poate schimba traseele urmate în viaţă de elevi, iar cunoaşterea ei încă de la vârste fragede nu poate fi decât benefică în formarea profesioniştilor de mâine." , a spus prof. Daniela Nour.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
7

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
27

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...