Perchezitii in mai multe locuinte din comuna Roma! Mascatii au cautat bunurile furate de la o vila: "M-au amenintat" - GALERIE FOTO, VIDEO

Perchezitii in mai multe locuinte din comuna Roma! Mascatii au cautat bunurile furate de la o vila: "M-au amenintat" - GALERIE FOTO, VIDEO
Politistii botosaneni au efectuat, joi dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Roma, judetul Botosani, la locuintele unor suspecti in cazul furtului de saptamana trecuta, de la vila unui botosanean plecat in Spania.

Mascatii au descins inca de la primele ore ale diminetii in locuintele suspectilor, dar pe proprietatile unor societati comerciale, unde politistii banuiesc ca hotii ar fi ascuns bunurile furate.

Pagubitul, Marcel Maxim, care de 11 ani munceste in Spania, sustine ca in aceasta dimineata, imediat dupa ce mascatii au descins in comuna, a primit amenintari de la suspecti.

"Au inceput cu amenintari, ca ma distrug, ca o sa plec inapoi si tot felul de chestii din astea. Ca nu o sa locuiesc acolo, ca nu o sa fac afaceri aici. Vreau sa discut cu seful de post. Eu nici nu am stiut ca sunt perchezitii. Chiar asa, suntem in codru? Nu avem politie? Nu se poate asa", a declarat Marcel Maxim.

Percheziţiile au fost efectuate în baza unei ordonanţe obţinută de la Judecătoria Botoşani, ancheta derulându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Botoşani.

Va reamintim ca, saptamana trecuta, hotii a patruns in vila botosaneanului Marcel Maxim(foto sus), care in acel moment se afla la munca in Spania, si au furat bunuri si bijuterii in valoare de 30.000 de euro.

"Era impecabil, totul pus la punct si uitati ce a ramas. Aici au lucrat zile si nopti. Multe le-au distrus, au calcat cu picioarele pe ele. Au furat si conductele de pe pereti, din cupru. De aici au luat un televizor, calculator, haine, 2800 euro, 120 de milioane si ceva, aur", spunea Marcel Maxim, proprietarul casei.

Citeste si: 
Botoșăneanul prădat de hoți, în timp ce se afla în Spania, cu ochii în lacrimi: "Era sa cad de pe scara" - VIDEO






















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
72

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
59

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
192

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...