Percheziții în Botoșani și Iași! VEZI ce caută polițiștii!

Percheziții în Botoșani și Iași! VEZI ce caută polițiștii!
În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul  I.G.P.R., efectuează trei percheziţii în judeţele Botoşani şi Iaşi.

Acţiunea are drept scop probarea activităţii infracţionale a unor suspecţi de comiterea de infracţiuni contra libertăţii persoanei.

La acțiune participă polițiști de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoșani, precum şi polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Botoşani.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Poliţiştii desfăşoară două percheziţii domiciliare în oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, şi o percheziţie în municipiul Botoşani.
 
Din investigațiile efectuate în cauză au rezultat indicii că în cursul lunii octombrie 2013, suspecţii ar fi lipsit de libertate în mod ilegal, o persoană din municipiul Botoşani.

Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea oricăror mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
11

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
48

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
92

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...