Perchezitii ale procurorilor in Penitenciarul Botosani!

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, impreuna cu politisti de la Inspectoratul Judetean de Politie Suceava, au efectuat, joi, o perchezitie in Penitenciarul Botosani, unul dintre detinutii incarcerati fiind suspectat ca ar coordona de dupa gratii o grupare care se ocupa cu traficul de tigari.

In urma perchezitiilor, oamenii legii nu au gasit nimic in celula barbatului, care este din judetul Suceava, in schimb de la magazia unitatii de detentie, unde erau tinute bunurile personale ale acestuia, au fost ridicate circa 350 de pachete cu tigari.

“S-a efectuat o perchezitie la camera de detentie a unei persoane private de libertate, umarindu-se a se efectua un control atat asupra bagajului, cat si a bunurilor personale ale acesteia, fara a se identifica obiecte interzise in posesia persoanei private de libertate. S-au ridicat un numar de obiecte apartinand persoanei, pe care aceasta le avea asupra sa la depunerea in Penitenciar", a declarat Anna Maria Anghel, purtator de cuvant al Penitenciarului Botosani.

Constantin L. a fost dus la audieri, ulterior revenind in Penitenciarul Botosani.

Detinutul vizat de ancheta procurorilor suceveni este acelasi care in luna mai a fost ridicat din Penitenciarul Botosani de procurorii DIICOT, fiind suspectat ca fiind inititatorul si liderul gruparii care se ocupa cu contraband cu tigari, tinand legatura prin intermediul telefonului mobil cu mai multi cetateni ucraineni, cu care stabilea modalitatea de introducere in Romania a tigaretelor, respetiv pretul de achizitie si ora tranzactiei.

El a fost ajutat in activitatea infractionala de un agent supraveghetor din Penitenciarul Botosani, care intre timp si-a dat demisia.

Constantin L. a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru talharie, urmata de moartea victimei.

Citeste si: Perchezitii in Penitenciarul Botosani: Retea de contrabandisti destructurata de politisti

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu: „PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru toate categoriile de populație”

astăzi, 08:13

„PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cei care muncesc sau au muncit o viață. Emiterea Hotărârii de Guvern prin care se aprobă creșterea salariului minim la 4...

Propunerea care ar schimba sistemul medical de stat: Angajări pe perioadă determinată, evaluări ca la privat!

astăzi, 07:58

Prof.univ.dr Diana Păun propune ca sistemul angajărilor la stat să fie schimbat. Aceasta a făcut referire cu precădere la modul în care sunt angajaţi medicii în spitalele de stat din...

Povestea misterioaselor catacombe de sub orașul Botoșani!

astăzi, 07:29

Orice botoșănean trecut de 50 de ani a auzit cu siguranță de legenda catacombelor de sub oraș. Unii se laudă că le-au și văzut sau ajuns măcar într-o anumită zonă a acestora. De a...