Pentru că refuză să se prostitueze: Incendiată de proxenet

Pentru că refuză să se prostitueze: Incendiată de proxenet
Povestea ei s-a dovedit a fi ca multe altele: promisiunea unei vieți mai bune departe de sărăcie alături de bărbatul despre care credea că o iubește, dar care de fapt, departe de țara sa, s-a dovedit a fi cel mai rău dintre călăi, ducând-o să trăiască în barăci sau sub poduri și obligând-o să se vândă.

S-a întâmplat într-o baracă de la periferia localității Bolzano, Italia, în urmă cu câteva zile. Mai întâi a stropit-o cu alcool, apoi a aprins chibritul și i-a dat foc. Într-o clipă femeia, o româncă de 25 de ani care voia doar să-și schimbe viața și să scape de bărbatul care o obliga să se prostitueze, a devenit o torță umană, scrie gazetaromaneasca.com.
 
Tânăra ar fi murit arsă de vie, dacă nu ar fi fost salvată de câteva prostituate care au auzit urletele și au aruncat pături pe ea. Fata a ajuns la spital în stare foarte gravă, cu arsuri pe 30% din corp și și-a pierdut vederea la un ochi: a fost internată în Centrul de Arși de la spitalul din Verona. Și totuși, cu toate acestea, la sosirea la spital susținea că a fost victima unui accident.
 
Agenților de la Echipa mobilă nu le-a luat însă mult să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat: a mințit numai de frică, și încet încet fata a început cu greu să-și povestească calvarul. Povestea ei s-a dovedit a fi ca multe altele: promisiunea unei vieți mai bune departe de sărăcie alături de bărbatul despre care credea că o iubește, dar care de fapt, departe de țara sa, s-a dovedit a fi cel mai rău dintre călăi, ducând-o să trăiască în barăci sau sub poduri și obligând-o să se vândă.
 
Bărbatul, un român de 44 de ani, a fost arestat de poliție. Este acuzat de tentativă de omor, leziuni personale deosebit de grave și exploatarea prostituției.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
135

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...