Pentru ca nu a acordat prioritate, un mopedist a fost lovit in plin de un sofer beat si cu permisul anulat!

Pentru ca nu a acordat prioritate, un mopedist a fost lovit in plin de un sofer beat si cu permisul anulat!
Un mopedist care nu a acordat prioritate intr-o intersectie a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost lovit in plin de un autoturism.

Politia a stabilit, cu ocazia cercetarilor, ca soferul autoturismului implicat in accident desi avea permisul anulat! Mai mult, conducătorului auto i s-a stabilit o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, T. Vasile, de 53 de ani, din comuna Ripiceni, judeţul Botoşani, conducea pe raza localităţii de domiciliu autoturismul proprietate personală marca Opel Astra, deşi avea permisul de conducere anulat.

La intersecţia străzilor Merilor cu Brazilor a intrat în coliziune cu un moped condus de către V. Viorel, de 55 de ani, din aceeaşi localitate, care nu i-a acordat prioritate de dreapta.

În urma impactului, conducătorul mopedului a fost proiectat pe carosabil, suferind leziuni care au impus transportarea la Spitalul Judeţean Botoşani.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorului auto i s-a stabilit o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu purta centura de siguranţă iar conducătorul mopedului nu purta casca de protecţie.

Faţă de conducătorul auto T. Vasile se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat şi vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Iason şi Sosipatru; Sf. Mc. Maxim, Cvintilian şi Dadas din Ozovia

astăzi, 08:00
2

Intrarea triumfală a Mântuitorului în Ierusalim pregătea biruinţa Sa asupra morţii şi deschiderea drumului de mântuire către Ierusalimul ceresc, pentru toţi cei ce aveau să c...

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
471

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
487

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...