Pentru barbati: Horoscopul Trasaturilor Pozitive sau ce iubesti mai mult la ele!

Pentru barbati: Horoscopul Trasaturilor Pozitive sau ce iubesti mai mult la ele!
In functie de personalitate, dar si de zodie, fiecare femeie poseda trasaturi pozitive unice!

Nativa din Berbec

 
Cea nascuta sub semnul Berbecului are o personalitate energica si poate inviora chiar si cel mai necajit om cu care interactioneaza. Nativa din aceasta zodie este sincera dar, in acelasi timp, stie cum sa detensioneze atmosfera folosindu-se de arma sa cea mai de pret: simtul umorului.
 
Nativa din Taur
 
Nativa din Taur este o persoana simpla care cu siguranta iti va sari in ajutor indiferent de situatie. Daca ai o prietena nascuta in aceasta zodie, ea iti va fi alaturi in toate clipele grele (si in cele fericite, evident), fiind un umar pe care poti sa plangi dar care, atunci cand vine momentul, te va ridica de jos.
 
Nativa din Gemeni

 
Cu nativa din Gemeni poti vorbi oricand, orice, oricum, oricat. Va reusi imediat sa gaseasca asemanarile dintre ea si tine, te va face sa razi, sa te gandesti la lucruri profunde si, involuntar, sa inveti mereu ceva nou despre viata.
 
Nativa din Rac

 
Daca ai sansa sa interactionezi cu o persoana nascuta in aceasta zodie, nu veti avea probleme de comunicare. Nativa din Rac are o personalitate deschisa si calda, ajutandu-te sa te simti in largul tau in compania ei. Mai mult, ea iti ofera senzatia ca esti protejat.
 
Nativa din Leu

 
Personalitate stralucitoare, nativa din aceasta zodie te va face sa razi si sa te simti bine. Intr-un mediu mai intim iti va oferi sfaturi de viata si iti va asculta problemele cu interes, fiindu-ti alaturi si sprijinindu-te in tot ceea ce doresti sa realizezi.
 
Nativa din Fecioara
 
Cea nascuta in Fecioara este un om simplu caruia ii place sa faca conversatie cu ceilalti si este sincer interesata de subiectele discutate. Fiecare zodie are nevoie de o Fecioara in viata sa pentru ca lucrurile sa mearga conform planului.
 
Nativa din Balanta

 
Nativa din aceasta zodie are un suflet cald si prietenos, stie sa se angreneze in discutii inteligente pe care sa le duca in directia dorita si, cel mai important, este cea care ingrijeste relatiile, invatandu-i pe ceilalti ce inseamna acceptarea.

Nativa din Scorpion
 
Persoana nascuta in aceasta zodie are o aura carismatica ce o ajuta sa ii cucereasca imediat pe cei din jur. Este o personalitate sincera si directa care spune lucrurilor pe nume, insa le face intotdeauna sa para pozitive.
 
Nativa din Sagetator

 
Nativa din Sagetator aduce zambete pe fetele celorlalti si nu ia niciodata lucrurile prea in serios. Considera ca exista rezolvare pentru orice si ca intamplarile carora trebuie sa le facem fata sunt lectii de viata ce ne ajuta sa evoluam.
 
Nativa din Capricorn

 
Cea nascuta in aceasta zodie are un simt al umorului iesit din comun. In acelasi timp, este o personalitate sensibila si emotiva. Acolo unde exista un conflict, ea calmeaza spiritele prin atitudinea sa rabdatoare.
 
Nativa din Varsator
 
Cand esti alaturi de cineva nascut in aceasta zodie, nu poti sa nu ii observi personalitatea calda, prietenoasa si simtul empatic poate prea mult dezvoltat. La fel, nativa din Varsator este o fire curioasa al carui univers interior fascineaza pe oricine!
 
Nativa din Pesti
 
Cea nascuta in aceasta zodie este o fire visatoare care tolereaza aproape orice de la oamenii din jurul sau, fiind capabila sa vada binele din fiecare. Ea are un suflet bland si este inclinata inspre frumos, inspre arta.


Garbo.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
34

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
78

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...