Pedeapsă redusă pentru tânărul care a vrut să dea cu mașina peste un polițist!

Pedeapsă redusă pentru tânărul care a vrut să dea cu mașina peste un polițist!
Tânărul în vârstă de 23 de ani, care la sfârșitul lunii martie, anul trecut, a vrut să lovească cu maşina un poliţist, pe Bulevardul Mihai Eminescu, a fost condamnat de magistraţii Curții de Apel Suceava la doi ani de închisoare.

Inițial, acesta a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Botoșani la trei ani de închisoare, dar a făcut recurs, pedeapsa fiind redusă cu un an de magistrații suceveni.

“Solutie: Admite recursul declarat de inculpatul Ungurianu Andrei împotriva sentinţei penale nr. 211 din data de 30.01.2013 pronunţată de Judecătoria Botoşani în dosar nr. 18202/193/2012. Casează în parte sentinţa penală mai sus-menţionată şi în rejudecare: Înlătură, din sentinţa penală atacată, dispoziţia de aplicare, urmare a contopirii pedepselor, a unui spor de 1 (un) an închisoare. Pedeapsă de executat pentru inculpatul Ungurianu Andrei: 2 (doi) ani închisoare, în regim privativ de libertate. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei care nu sunt contrare prezentei decizii. Deduce în continuare, din pedeapsa aplicată, durata arestării preventive de la 30.01.2013 la zi. Cheltuielile judiciare din recurs, avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 25.03.2013, se arată pe site-ul Curții de Apel Suceava.

Andrei Ungurianu a fugit de oamenii legii şi a fost prins dupa jumatate de an, la Iasi, fiind arestat preventiv. El a fost judecat pentru ultraj şi pentru ca a condus desi avea permisul anulat, ca urmare a unui accident pe care l-a produs in anul 2010.

Politistii de la Serviciul Politiei Rutiere au fost nevoiti sa faca uz de arma, dupa ce Andrei Ungurianu a refuzat sa opreasca la semnalele oamenilor legii, si a fost cat pe ce sa il loveasca pe unul dintre ei.

Totul s-a petrecut in zona Casei Tineretului, din municipiul Botosani. Echipajul de la Rutiera a oprit doua masini pentru verificari. Unul dintre soferi a oprit, iar al doilea a accelerat, fiind cat pe ce sa il loveasca pe politist.

Masina acestuia, un VW inmatriculat in Marea Britanie, a fost gasita cateva ore mai tarziu in curtea unei spalatorii de langa Scoala 1 din municipiu.

Oamenii legii au stabilit ca in autoturism fusesera doi tineri, ambii fiind ulterior identificati. Unul dintre acestia, Cosmin Istrate, in varsta de 20 de ani, a fost dus la audieri la Politie, acesta negand ca el s-ar fi aflat la volan. Cel de-al doilea barbat, pe numele caruia este inmatriculata masina, a fost de negasit cateva luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
380

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...