Pedeapsa record pentru un roman acuzat de trafic de carne vie in Marea Britanie

Pedeapsa record pentru un roman acuzat de trafic de carne vie in Marea Britanie
Un traficant de "sclave sexuale" care forta femei sa "lucreze" in bordelurile din Manchester, condamnat la 21 de ani de inchisoare, risca majorarea pedepsei dupa ce procurorul general a cerut acest lucru, motivand ca pedeapsa initiala este "prea blanda".

Marius Nejloveanu, de 23 de ani, a primit deja o condamnare de 21 de ani de inchisoare, cea mai mare pedeapsa aplicata in Anglia pentru acest gen de fapta, relateaza Manchester Evening News.

Tatal acestuia, Bogdan Nejloveanu, de 51 de ani, a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru rolul avut in "afacerea bolnava" a familiei, mai noteaza sursa citata.

La acest moment, procurorul general Dominic Grieve sustine ca sentintele Curtii de Apel sunt "tolerante nejustificat", motiv pentru care cere marirea lor.

Povestea familiei Nejloveanu a iesit la iveala atunci cand cei doi au fost incarcerati, iar presa a aflat despre femeile aduse in Anglia si supuse ororilor.

Victimelor le erau promise locuinta si slujbe, iar odata ajunse in Manchester erau supuse activitatilor sexuale si batute cu bestialitate in caz de refuz.

Reteaua a inceput sa opereze din noiembrie 2007 si a fost depistata 11 luni mai tarziu dupa ce conducerea bordelului Shangri-La din Openshaw a anuntat situatia dramatica a unei femei.

Cei doi au fugit la acel moment din Anglia, iar dupa extradarea lor au inceput sa ameninte martorii care puteau oferi detalii importante anchetei.

Curtea de Apel trebuie sa decida daca sentintele au fost intr-adevar tolerante sau tolerante nejustificat, cazul urmand sa fie reluat pana la sfarsitul lunii iulie.

 

ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
301

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...