Pedeapsă de la Dumnezeu. Amendat după ce a sunat la 112 pentru că i s-a furat sticla de țuică din care bea în fața bisericii

Pedeapsă de la Dumnezeu. Amendat după ce a sunat la 112 pentru că i s-a furat sticla de țuică din care bea în fața bisericii

Ghinion sau pedeapsă de la Dumnezeu. Un sucevean a sunat la 112 și a chemat polițiștii după ce a văzut că i-a dispărut sticla cu alcool pe care o primise de pomană și din care se apucase de băut chiar în fața bisericii.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, sâmbătă, în jurul orei 12.00, din faţa bisericii Sfântul Andrei din cartierul Burdujeni din Suceava. Un echipaj a fost trimis la locul indicat.

Reclamantul le-a povestit polițiștilor că în acea dimineață a luat parte la o pomană în biserică și a primit mâncare, dar şi două sticle de băutură. După ce a mâncat, s-a aşezat pe gardul bisericii şi a început să bea dintr-una dintre sticlele primite.

La un moment dat însă, un alt bărbat s-a apropiat de el şi i-a cerut să bea și el din sticlă, însă acesta l-a refuzat. După câteva secunde, bărbatul a înșfăcat sticla de băutură şi a plecat.

Ultragiat, păgubitul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost victima unui furt.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt însă l-au amendat şi pe păgubit pentru consum de alcool în spaţii publice.

 

Spune-ne opinia ta