Pe patul de spital, din cauza inconstientei unui sofer!

Pe patul de spital, din cauza inconstientei unui sofer!
Viteza neadaptata condiţiilor de drum a dus la producerea unui accident în urma căruia un bărbat a fost rănit, iar maşina grav avariată după ce s-a izbit în gardul unei locuinţe!

În cursul zilei de joi, la ora 14.05, C. Adolf, de 56 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism marca Ford pe drumul sătesc ce face legatura între zona Fundoaia şi DC 61 în localitatea Stînceşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

Pe fondul vitezei excesive în conditiile unui carosabil acoperit cu prundiş, şoferul a pătruns pe DC 61, a pierdut controlul volanului şi a ieşit in afara partii carosabile, impactând gardul unei locuinţe din localitatea Stincesti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botosani.
 
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui V. Tiberiu Ioan, de 36 de ani, din satul Stincesti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botosani, pasager în autoturismul Ford, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judeţean Botoşani în vederea acordării de îngrijiri medicale.

C. Adolf a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, în cauză recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
87

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
96

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
134

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...