Pe Geoana il bate Vantu

Campania electorala, aflata pe ultima suta de metri, da nastere la cele mai diverse reactii, lupta ducandu-se pe toate canalele posibile, de la strada la studiouri TV, de la comunicate oficiale la jocuri video neoficiale, chiar si bancuri si caricaturi.

Dincolo de lupta apriga si, nu de putine ori, incrancenata, alegatorii au taxat, se pare, momentele slabe ale candidatilor. Un exemplu sunt si imaginile prezentate, aparute la scurt timp dupa confruntarea de joi seara:

 

Pe Geoana il bate Vantu!

20.11.2009
Mircea Geoana: Nu m-am intalnit cu Dl. Vantu in Delta.
25.11.2009
Sorin Ovidiu Vantu: Evident! Confirm intalnirea cu Mircea Geoana in Delta.
2.12.2009
Nicolae Popa, mana dreapta a lui Vantu, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul prabusirii FNI, este arestat la Jakarta, fiind cautat din 2002.
In aceeasi zi, Mircea Geoana acorda un interviu si spune ca, daca iese presedinte, va schimba Procurorul General al Romaniei pentru a-l scapa de complicatii pe Vantu si omul sau.
Dupa acest interviu, Geoana este chemat la raport acasa la Sorin Ovidiu Vantu, pentru a-i explica de ce il considera "malefic si turbulent", asa cum declarase in Gazeta Sporturilor.
Sorin Ovidiu Vantu spune ca Geoana "s-a relaxat" la el acasa, ca intre "vechi prieteni".
3.12.2009
Geoana declara ca nu il cunoaste pe acest domn Popa.
Dar in 2004, cand Ministru de Externe era Mircea Geoana, lui Nicolae Popa i s-a prelungit pasaportul, desi era cautat de Interpol.
Mircea Geoana jura pe Biblie ca nu i-a promis niciun avantaj lui Sorin Ovidiu Vantu.
Si se jura ca nu fura, si l-a prins… la Vantu acasa!   
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România, „vicecampioană" la morții de pe șosele. „Se ascunde adevărata problemă!"

astăzi, 07:58

România se află la coada clasamentului, la nivelul Uniunii Europene, când vine vorba despre siguranța rutieră. Ultimul loc este Bulgaria, cu 82 de morți la milionul de locuitori, lipit...

Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani!

astăzi, 07:40

Botoșănenii pot beneficia de un tur ghidat al Sinagogii, care va fi deschisă începând cu ora 20.00. Evenimentul numit Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani are loc pe 19 octombri...

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului!

astăzi, 07:14

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului. Bărbatul îi spune repede soţiei: – Răspunde tu. Dacă e pentru mine, nu sunt acasă. Femeia ridică receptorul ...