Basescu spune ca are o caseta compromitatoare pentru Geoana

Traian Basescu confirma existenta unei casete compromitatoare pentru Mircea Geoana si recunoaste ca s-a intalnit cu Sorin Ovidiu Vintu.

Invitat la OTV, intr-o emisiune electorala, si intrebat de Dan Diaconescu de ce nu il ataca mai dur pe contracandidatul sau acum, pe finalul campaniei, de exemplu cu o caseta despre care se zvoneste ca ar contine un film la fel de compromitator pentru Mircea Geoana ca si cel cu copilul lovit la Ploiesti pentru el insusi, Traian Basescu a raspuns scurt: "discutam dupa alegeri".

"Nu o voi folosi si am atentionat staff-ul de campanie ca daca o folosesc imi retrag candidatura. Dar va asigur ca luni eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si pe urma se vand", a explicat Traian Basescu.


Intalnirile cu Vintu

Atacand subiectul fierbinte al acestor zile, intalnirile cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, Traian Basescu a recunoscut ca s-a intalnit cu acesta, dar doar o singura data de cand este presedinte.

"Ca presedinte m-am intalnit cu Vintu o singura data, in casa unui amic de-al meu unde a venit si Vintu. Era acolo. Nu m-am intalnit in casa lui Sorin Ovidiu Vintu si nici in casa mea", a declarat Traian Basescu, recunoscand si o "intersectare" in 2004 in parcarea de la Tancabesti, cand "eu ma intorceam de la munte, iar el se ducea" si refuzand sa ofere mai multe explicatii.

In schimb, presedintele afirma ca nu i-a cerut niciodata lui Sorin Ovidiu Vintu o intalnire si nici nu ii datoreaza acestuia castigarea alegerilor in 2004.


Nu am pastrat cartile oferite de Mircea Geoana din ... superstitie

Intr-un moment de maxima sinceritate, Traian Basescu a marturisit ca a scapat repede de cadoul facut de Mircea Geoana in timpul confruntarii electorale de la Palatul Parlamentului din ... superstitie.

"Nu le-am dus acasa si nici in birou. Le-am dat sa fie duse cat mai departe de unde stau eu. Sunt superstitios, sunt lucruri care imi plac si lucruri care nu imi plac. Le-am tinut cat am stat acolo, din politete, dar dupa ce am iesit nu am stiut cum sa scap de ele", a declarat Traian Basescu zambind jenat de marturisirea facuta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România, „vicecampioană" la morții de pe șosele. „Se ascunde adevărata problemă!"

astăzi, 07:58

România se află la coada clasamentului, la nivelul Uniunii Europene, când vine vorba despre siguranța rutieră. Ultimul loc este Bulgaria, cu 82 de morți la milionul de locuitori, lipit...

Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani!

astăzi, 07:40

Botoșănenii pot beneficia de un tur ghidat al Sinagogii, care va fi deschisă începând cu ora 20.00. Evenimentul numit Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani are loc pe 19 octombri...

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului!

astăzi, 07:14

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului. Bărbatul îi spune repede soţiei: – Răspunde tu. Dacă e pentru mine, nu sunt acasă. Femeia ridică receptorul ...