Pe 19 decembrie se redeschide drumul de la Dealu Mare!

Pe 19 decembrie se redeschide drumul de la Dealu Mare!
Prefectul Cristian Roman a anuntat, miercuri, ca drumul de la Dealu Mare va fi redeschis circulatiei incepand de luni, 19 decembrie.

Lucrarile au fost deja finalizate, noul tronson redat circulatiei fiind pietruit, urmand ca la primavara sa se toarne si asfaltul.

Chiar daca vor fi mai lucrari de executat, noua varianta nu se va mai inchide, urmand a se asfalta pe tronsoane. Vechea ruta pe care circula in prezent masinile va fi inchisa, aceasta aflandu-se intr-o avansata stare de degradare, fiind un adevarat calvar pentru soferii care circula pe acolo.

“De luni vom circula pe noua variant a drumului de la Dealu Mare. Am sa cer in mod expres drumarilor si politistilor sa inchida de tot varianta veche, ca sa nu fie confuzii, mai ales din partea celor care nu cunosc bine zona. In primavara, cand vremea va permite, vom pune aceeasi presiune, astfel incat sa dam drumul la asfalt, ca sa finalizam problema. Speram ca o sa si tina", a spus prefectul Cristian Roman.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
40

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...