Pe 1 mai incepe inscrierea candidatilor pentru bacalaureat!

Pe 1 mai incepe inscrierea candidatilor pentru bacalaureat!
Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar a transmis catre Inspectoratul Scolar Judetean Botosani calendarul examenului de bacalaureat, dar si date cu privire la centrele de evaluare.

Potrivit reprezentantilor ISJ Botosani, anul acesta vor fi noua centre de examen si doua subcomisii, una la Saveni si cealalta la Darabani, fiind trei centre zonale de evaluare.

De pe 1 pana pe 8 mai se face inscrierea candidatilor, urmand ca pe 12 iunie elevii claselor a XII-a sa incheie cursurile.

Examenul de bacalaureat incepe pe 22 iunie, cu proba orala la Limba si literatura romana, proba care se continua si pe 23 iunie.

Urmatoarea proba orala pentru candidatii claselor a XII-a este la Limba si literatura moderna, care este programata pe 24 si 25 iunie.

Probele scrise incep cu Limba si literatura romana pe 26 iunie, iar pe 30 iunie proba obligatorie a profilului.

Pe 1 iunie este programata proba la o disciplina la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, urmand pe 2 iunie proba cu o disciplina la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curiculare corespunzatoare specializarii.

Rezultatele examenelor vor fi afisate pe 5 iulie, pana la ora 16.00, iar eventualele contestatii pot fi depuse intre orele 16.00 si 20.00, urmand ca pe 7 si 8 iulie sa fie rezolvate contestatiile, iar pe 9 iulie sa fie afisate rezultatele finale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
68

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
34

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
545

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...