PDL trece pe verde!

PDL trece pe verde!

   gandul.info

PDL a intrat in ultimele zile in atentia societatii civile si nu numai, dupa ce un candidat democrat-liberal pentru un post de deputat a intrat in lupta electorala fara a beneficia de culoarea portocalie, cea care a consacrat in ultimii ani PDL-ul!

Situatia a fost comentata si de social-democratii botosaneni, in cadrul conferintei de presa a PSD de vineri. "Si la nivelul judetului Botosani lupul moralist incearca sa isi schimbe culoarea din portocaliu in verde innorat. Avem deja informatii ca baietii acestia se pregatesc deja de alegeri", a spus Gheorghe Marcu.

Candidatul PD-L pentru Colegiul 3 din judetul Hunedoara (zona Hateg-Calan), Daniel Raducanu, are afise si banere verzi, iar sigla PD-L nu figureaza nicaieri. Alegerile sunt organizate pentru postul de deputat ramas vacant in urma decesului parlamentarului Ioan Timis.

Presa centrala scrie ca democrat-liberalii incep testarea pietei pentru rebranduirea din temelii. La solicitarea reporterilor de la Gandul, presedintele interimar al PD-L Hunedoara a explicat: "Nu ne ascundem, daca va uitati cu atentie pe afise, scrie undeva mic tiparit la comanda PD-L. Am ales verdele pentru ca avem cele mai mari rezervatii naturale".



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
161

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
215

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...