PD-L va analiza "de la caz la caz" situatia celor ce au votat motiunea

Liderul de grup al deputatilor PD-L, Mircea Toader, a afirmat ca Biroul Permanent National al PDL va analiza de la caz la caz situatia parlamentarilor democrat-liberali care au votat in favoarea motiunii de cenzura initiate de PSD.

Mircea Toader a precizat ca subiectul va fi abordat intr-o sedinta a conducerii partidului "si vom lua masurile care se cuvin". Intrebat daca apreciaza ca sustinatorilor motiunii ar trebui sa si se aplice acelasi tratament ca si lui Daniel Oajdea, Toader a raspuns: "Depinde de la caz la caz. Sunt unii care au avut o obligatie, cum cel cu sindicatul (Mircea Giurgiu, n.r.), altul care a avut o alta problema. Le vom discuta de la caz la caz".

In ceea ce priveste situatia lui Silviu Prigoana care nu mai este membru PD-L, dar activeaza in grupul democrat-liberal, Toader a afirmat: "Prigoana nu mai este membru la noi. Ce are aflierea cu membrul?".

Mai multi deputati din arcul guvernamental au votat marti pentru motiunea de cenzura. Din cate s-a observat, de la PD-L au votat pentru adoptarea motiunii urmatorii deputati: Mircea Giurgiu, Daniel Oajdea, Teo Trandafir. De asemenea, si senatorul PDL Georgica Severin a votat pentru motiune, gest pe care l-a facut si fostul pedelist Silviu Prigoana, scrie ziare.com.

UNPR i-a exclus pe cei patru deputati care au votat motiunea: Eugenia Barna, Tudor Ciuhodaru, Adrian Mocanu si Ioan Munteanu. Daca si PDL va exclude din cei care nu au sustinut Guvernul, arcul guvernamental ar putea pierde majoritatea in Parlament.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
116

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
366

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
67

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...