PD-L Botosani - Masuri dure in urma primului tur de scrutin!

FLUTUR: "Imi depun demisia de onoare daca in turul doi rezultatele in judetul Botosani nu vor fi asa cum ne dorim!"

Rodica Zelinca, Gabriel Amitrului, Viorel Alexandru, Mihai Vieriu, Timotei Carligeanu si alti membri PD-L ar putea ramane fara functii daca Biroul Politic Judetean al PD-L decide astazi sa le retraga sprijinul politic!

Masuri extrem de dure pregatite in Organizatia PD-L Botosani, dupa rezultatele inregistrate dupa alegerile de duminica, avand in vedere ca Triana Basescu, candidatul sustinut de aceasta formatiune politica, a fost devansat de candidatul PSD, Mircea Geoana. Masurile ar putea merge chiar pana la depunerea mandatului de presedinte al partidului, detinut in prezent de Catalin Flutur.

"Imi voi asuma in totalitate rezultatul alegerilor prezidentiale, iar daca in turul 2 rezultatele in judetul Botosani nu vor fi cum ne dorim, imi dau demisia de onoare din functia de presedinte al partidului", a declarat in aceasta dimineata Catalin Flutur.

Si pentru ca urmeaza sa se intruneasca Biroul Politic Judetean si Biroul Politic Municipal, Catalin Flutur anunta ca va propune primele masuri.

"Voi propune retragerea sprijinului politic pentru o parte din membrii PD-L, si anume Viorel Alexandru, presedintele Agentiei Nationale pentru Prestatii Sociale. Dumnealui a avut ca sarcina o singura comuna, si anume Concesti, comuna sa natala, unde a obtinut doar 8%. De asemenea, doi consilieri locali, Mihai Vieriu si Butnaru, un consilier judetean, Timotei Carligeanu, un consilier local din Curtesti, Florin Aconstatinesei. De asemenea, exista o serie de persoane pe care le-am sprijinit pentru ocuparea unor functii in institutiile deconcentrate din Botosani, si anume Gabriel Amitrului, Ioan Constantin, Rodica Zelinca, Teodor Harabagiu", a precizat presedintele PD-L Botosani.

Astfel, in Biroul Politic Judetean care se va face o analiza, insotita de propunerea de retragere a sprijinului politic pentru neimplicare in desfasurarea campaniei electorale pentru persoanele mentionate de liderul democrat-liberal.
De altfel, Catalin Flutur a precizat ca este pregatit sa isi depuna demisia in cazul uni esec in turul doi, insa a mentionat ca nu va pleca din partid, ci ar ramane un simplu membru.     

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

Friday, 20 September 2024

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

Friday, 20 September 2024

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

Friday, 20 September 2024

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...