Pază la Spitalul Judeţean cu angajaţii proprii

Pază la Spitalul Judeţean cu angajaţii proprii
Conducerea Spitalului Judeţean “Mavromati" vrea să renunţe la paza asigurată de o firmă specializată, iar această activitate să fie preluată de personalul propriu al unităţii.

Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, a precizat că în urma calculelor făcute s- a constatat că s-ar face o economie substanţială la buget.

“În momentul de faţă s-a luat în calcul varianta asigurării pazei spitalului cu personal propriu pentru că s-a făcut un calcul economic şi se reduc cheltuielile undeva cu peste 25%. În şedinţa de luni a Comitetului Director se va analiza această propunere", a declarat Ioan Asaftei.

Personalul unităţii spitaliceşti va prelua paza începând cu luna iunie.

Contractul cu firma care a asigurat până acum paza a expirat la sfârşitul lunii aprilie, dar a fost făcut un contract de urgenţă, pentru încă 30 de zile, întrucât licitaţia a fost contestată.

În cazul în care Comitetul Director al Spitalului Judeţean va decide ca paza să fie asigurată de personalul propriu, licitaţia va fi anulată.

Angajaţii Spitalului Judeţean, de la compartimentele tehnic şi administrativ, vor urma şi cursuri specializate pentru agenţi de pază.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
34

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
40

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...