Paul Secrieru, subprefect cu acte in regula!

Paul Secrieru, subprefect cu acte in regula!
Vineri a depus juramantul de credinta noul subprefect de Botosani, Paul Secrieru devenind astfel functioar public in conformitate cu legea, oficialul primind si atributiile pe care le avea fostul subprefect, Viorica Afrasanei.

"Un functionar public, fie el de executie, de conducere sau inalt functionar public, devine functionar public in conformitate cu legea atunci cand depune juramantul. Inainte de orice vreau sa-i multumesc colegei mele, doamnei Viorica Afrasanei, ca o perioada buna de timp am fost colegi, si vreau sa o asigur de faptul ca noi toti am avut cate ceva de invatat de la domnia ei, eu in special am avut de invatat din domeniul diplomatiei. Ii uram succes mai departe in cariera", a declarat Cristian Roman, prefectul Cristian Roman.

Printre parlamentarii Partidului Democrat Liberal, sefii Consiliului Judetean si angajati ai Prefecturii, a fost prezenta si Viorica Afrasanei, fostul subprefect, pentru a preda stafeta noului subprefect.

"Este un moment important astazi, poate nu atat de important pentru mine, cat de important este pentru mai tanarul subprefect investit astazi. Este tanar si fara indoiala are aceasta sansa de a porni in viata cu un nou inceput. Va avea de la cine sa invete, are alaturi un domn pefect cu foarte multa experienta. Un lucru castigat pentru institutie este corpul de profesionisti, cu care am fost onorata sa lucrez si vreau sa le multumesc fostilor colegi. Functia este trecatoare pentru fiecare. Nu plec cu nici un fel de regret. Domnule prefect, plec cu convingerea ca am avut o foarte buna colaborare, ca am pus in interesul institutiei intreaga mea capacitate de dialog care era necesar pentru echilibrul care se dorea, cat si capacitatea mea de cunoastere", a declarat Viorica Afrasanei, fost subprefect al judetului Botosani.

Odata instalat pe functie, Paul Secrieru considera ca s-a facut in sfarsit dreptate prin aceasta numire a sa in functia de subprefect al judetului Botosani.

"Consider ca s-a facut un act de dreptate prin numirea mea in functia de subprefect, avand in vedere concursul pe care l-am promovat la sfarsitul anului trecut. Referitor la sarcinile care imi vor revine, tin sa va asigur ca vom face o echipa buna in interesul judetului Botosani, si sper sa continui munca doamnei Afrasanei", a declarat Paul Secrieru, subprefectul judetului Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
67

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
96

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
89

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...