Paul Onisa, candidatul PC pentru Primaria Botosani!

Paul Onisa, candidatul PC pentru Primaria Botosani!

 PAUL ONISA  

Paul Onisa, presedintele organizatiei judetene a PC, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca si filiala pe care o conduce are candidati pentru Primaria municipiului Botosani si Consiliului Judetean, acolo unde se va merge pe liste comune impreuna cu partenerii de alianta, PSD si PNL.

Onisa a spus ca PC va organiza un sondaj care ar urma sa fie confruntat cu celalalte doua sondaje ale liberalilor si social-democratilor, iar mai apoi desemnati candidatii.

“PC respecta intru-totul prevederile protocolului, format in cadrul USL-ului. Continui sa sustin ca mergem cu candidati proprii in alegerile locale, cu exceptia municipiului Botosani si la Consiliului Judetean. Va fi o noua oportunitate pentru Partidul Conservator aceasta atitudine. Noi vrem sa crestem in piata politica locala. Noi avem candidati în sondaje, pentru ca s-ar fi parut ca nu am fi avut candidati in sondaje, in ceea ce priveste candidaturi la Primaria municipiului Botosani si Consiliul Judetean. Domnul Tacu Ionel este candidatul pentru Consiliul Judetean si eu sunt candidat pentru Primaria municipiului Botosani", a spus Paul Onisa.

Liderul conservatorilor le transmite partenerilor politici din cadrul USL ca nu trebuie sa uite ca si partidul pe care il conduce face parte din USL.

“Lucrurile sunt clare. Nu ne-a placut nici noua atunci cand lideri ai partidelor aflate in cadrul USL au venit la Botosani si au aclamat prin diverse imprejurari, in targuri si piete, ca deja aveau candidati siguri castigatori in alegerile locale din 2012. Noi, Partidul Conservator, chiar credem ca avem ceva de spus in ceea ce priveste strategia noastra politica pentru 2012, credem in sansele noastre, ne intereseaza sa obtinem un procent cat mai mare. PC are resurse umane, are viziune, are o misiune foarte clara si are cu ce sa produca schimbarile de care este nevoie. Noi suntem jumatate-jumatate cu PNL. Vom face si noi in toamna sondajul nostru. Probabil o sa avem in fata trei sondaje diferite, cu trei partide, cu rezultate contradictorii. Se va face o medie si va fi inca un sondaj neutru“, a mentionat Onisa.

El a spus ca, potrivit ultimelor sondaje, USL are 68%, si crede ca cel putin 15% va apartine PC-ului la alegerile de la anul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
67

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...