Patru unități de învățământ din municipiul Botoșani vor fi reabilitate termic. Vezi care!

Patru unități de învățământ din municipiul Botoșani vor fi reabilitate termic. Vezi care!
Trei licee și o școală din municipiul Botoșani vor fi reabilitate termic, municipalitatea demarând deja procedurile în vederea obținerii de fonduri europene pentru realizarea acestor investiții.

Este voba de clădirea Liceului de Artă Ştefan Luchian, toate clădirile Liceului Pedagogic Nicolae Iorga, toate clădirile Colegiului Naţional Mihai Eminescu şi toate clădirile Şcolii gimnaziale nr. 10.

La începutul lunii noiembrie, Primăria organizează licitație pentru a atribui unei firme contractul care să realizeze Documentaţia tehnică de reabilitare termică în vederea creşterii eficienţei energetice clădiri publice -Expertize tehnice. Valoarea estimată a contractului este de 81.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 7 noiembrie. 

Elaborarea expertizei tehnice este o cerinţă obligatorie, conform Ghidului solicitantului, pe care Primăria Botoşani trebuie să o respecte pentru a putea obţine finanţarea proiectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect eolian în patru comune din Botoșani, investiția depășește 500 milioane de euro!

astăzi, 10:28
73

Un proiect de ansamblu de producție de energie regenerabilă din vânt, compus din trei parcuri eoliene ce ar urma să fie amplasate pe teritoriile a patru comune din județul Botoșani, a ajuns...

Programul complet pentru Târgul Regional de Zootehnie de la Popăuți!

astăzi, 10:01
161

Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Primăria comunei Răchiți, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare din Popăuți și Asociația Crescătorilor ...

George Enescu, ultima dorință scrisă în Testament: ”Înmormântarea mea să fie cât mai simplă, să se dea cât mai multe pomeni şi daruri!”

astăzi, 09:49
62

George Enescu s-a născut în data de 19 august 1881 în Liveni-Vârnav din Botoşani. Provenea din familie de preoţi, atât pe linie maternă, cât şi pe linie paternă....