Patru mașini făcute praf de un șofer aflat la volanul unui autoturism al cărui proprietar este din Dorohoi! FOTO

Patru mașini făcute praf de un șofer aflat la volanul unui autoturism al cărui proprietar este din Dorohoi! FOTO

   Obiectiv de Suceava

Patru maÅŸini făcute praf ÅŸi un stâlp din fier pus la pământ, de un ÅŸofer care a scăpat maÅŸina de sub control. Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineÅ£ii de ieri, în municipiul Suceava, pe strada Ana Ipătescu.

După ce a intrat în trei autoturisme parcate, ÅŸoferul vinovat de producerea accidentului a dat bir cu fugiÅ£ii. Proprietarii maÅŸinilor BMW, Volkswagen Jetta ÅŸi Dacia Logan au fost treziÅ£i în noapte după ce autoturismele le-au fost făcute praf, iar bubuitura puternică a fost auzită de localnicii din zonă.

PoliÅ£iÅŸtii chemaÅ£i la faÅ£a locului au găsit patru autoturisme, inclusiv autovehicul marca Audi A4 care a produs tamponarea, ce prezentau avarii ÅŸi un stâlp de fier montat pe trotuarul străzii îndoit.

Din cercetări, poliÅ£iÅŸtii au stabilit faptul că, un autoturism Audi înmatriculat în Bulgaria a tamponat trei maÅŸini parcate, după care cei doi ocupanÅ£i ai automobilului au părăsit locul accidentului abandonând maÅŸina cu cheile în contact.

Cei doi au fost văzuÅ£i de martori, care au precizat că erau într-o stare vizibilă de ebrietate, însă nu au fost depistaÅ£i până ieri seară. Pentru continuarea cercetărilor ÅŸi Å£inând cont de faptul că în autoturismul din care au fugit cei doi ocupanÅ£i se aflau cheile de contact, iar geamul portierei stânga faţă era spart, autovehiculul înmatriculat în Bulgaria a fost ridicat ÅŸi transportat la sediul PoliÅ£iei municipiului Suceava, existând suspiciuni că ar putea fi furat.


(Foto: Obiectiv de Suceava)
Cercetările continuă în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului rutier, urmând ca în functie de rezultat să se dispună procedural. PoliÅ£iÅŸtii au stabilit cum că autoturismul care a produs tamponarea aparÅ£ine unui tânăr de 23 de ani, din Dorohoi ÅŸi au cerut ajutorul colegilor de la IPJ BotoÅŸani pentru a luat legătura cu proprietarul.

Ei vor să stabilească dacă tânărul de 23 de ani era la volan sau dacă acesta ÅŸi-a vândut autoturismul de curând sau l-a împrumutat unei alte persoane.

Sursa: Obiectiv de Suceava

Vezi AICI mai multe foto!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenÈ›ionare meteo pentru judeÈ›ul GalaÈ›i. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În judeÈ›ul GalaÈ›i va ploua torenÈ...

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din IbăneÈ™ti va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, preÈ™edintele României. Această distincÈ›ie va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...