Patru luni fără permis și amendă de peste 3.000 de lei pentru tânărul din Botoșani, prins cu 157 km/h într-o zonă cu limită de 50!

În mod constant, polițiștii rutieri desfășoară activități pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, acționând punctual pe fiecare cauză generatoare în parte. Principala cauză generatoare de accidente rutiere este viteza excesivă.

Un tânăr de 31 de ani, din comuna Stăuceni, a fost surprins în timp ce se deplasa cu autoturismul cu o viteză de 157 de km/h pe un sector de drum pe care limita prevăzută de lege era de 50 de km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 120 de zile, fără drept de reducere a acestei perioade.

Recomadăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație pentru a evita să fie implicați in evenimente rutiere!”, a declarat inspector de poliție Cosmin Horobeț din cadrul Serviciului Cabinet.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani vrea să reabiliteze rețelele termice din municipiul Suceava!

astăzi, 10:15

A fost depusă o singură ofertă, cea a firmelor Elsaco Electronic Botoșani, lider de asociere, SICOR București și Conest Iași. Durata contractului este 29 luni, din care cinci luni pentru pro...

Inteligența artificială revoluționează evaluarea în educație!

astăzi, 09:33

Evaluarea elevilor în școli și universități este pe cale să se schimbe radical, pe măsură ce inteligența artificială (AI) își face loc în sistemul educațional. Examenele t...

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...