Patru candidati pentru trei functii de director!

Patru candidati pentru trei functii de director!

 OANA PUSCASU  

Termenul de depunere a dosarelor la concursul pentru functiile de manager la Filarmonica Botosani, Teatrul Vasilache si Teatrul Mihai Eminescu a expirat, patru candidati inscriindu-se in competitia care va avea loc peste cateva zile. Daca la Teatrul Mihai Eminescu si Teatrul Vasilache exista cate un singur candidat, la Filarmonica sunt doua inscrieri:

Filarmonica - OANA PUSCASU, presedinte Asociatiei Cheia Sol, si Mihai Sarbu, membru al Orchestrei Filarmonicii

Teatrul Vasilache - FLORIN AIONITOAEI

Teatrul Eminescu - TRAIAN APETREI

Viceprimarul Florin Ghiorghita nu s-a aratat surprins de candidaturi, facand insa si aprecieri personale legate de doi dintre inscrisi.

"Mie mi-ar placea ca la Filarmonica sa fie director Oana Puscasu. Ar putea fi o schimbare, insa ma indoiesc ca are suficienta experienta sa ii tina in frau pe cei de la Filarmonica. Din punct de vedere profesional este o tanara extrem de pregatita, a terminat Conservatorul si are si studii de management", a spus Ghiorghita.

Despre actualul director al Teatrului Mihai Eminescu, viceprimarul de Botosani a avut numai cuvinte de lauda: "Traian Apetrei a fost mereu echilibrat si a reusit sa faca ordine la teatru. Ar fi bine sa avem astfel de profesionisti la toate institutiile".

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...