Patru botoșăneni răniți în accidentul produs duminică dimineața, la ieșirea din Suceava!

Patru botoșăneni răniți în accidentul produs duminică dimineața, la ieșirea din Suceava!
Patru botoșăneni au ajuns la spital, duminică dimineața, după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un sucevean aflat la volan în stare de ebrietate.

Accident cu nu mai puţin de 11 victime, în municipiul Suceava, ieri dimineață, după ce două autoturisme s-au izbit în jurul orei 4.00, pe strada 22 Decembrie din municipiul Suceava, la ieşirea spre Adâncata.
 
Vinovat de producerea accidentului este Ionel Marocico, de 19 ani, din comuna Muşeniţa, care venea cu maşina, un Ford Fiesta, dinspre Adâncata spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism, un VW Polo, la volanul căruia se afla tot un tânăr de 19 ani, Alexandru Cojocaru, din comuna Dimăcheni, judeţul Botoşani.
 
La faţa locului au intervenit salvatori SMURD şi cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă, care au acordat primul ajutor medical răniţilor şi i-au transportat la spital.
 
În autoturismul Ford Fiesta se aflau pe lângă şofer alţi cinci tineri din Muşeniţa, iar în VW Polo, patru pasageri din judeţul Botoşani (Andrei Spânu – 22 de ani, Tiberiu Puşcaşu - 26 de ani,   Andrei Luzic – 27 de ani, Ştefan Moraru - 22 de ani), toți ajungând la spital.
 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, precum şi vătămarea corporală a altor nouă pasageri din cele două autoturisme. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, iar în urma consultaţiilor medicale s-a stabilit că patru dintre victime prezintă leziuni mai grave, care necesită internarea, şi şapte victime sunt rănite uşor şi nu au necesitat internarea în unitatea medicală, informează presa suceveană.
 
Patru dintre tinerii răniţi se află în stare gravă, toţi din autoturismul Ford Fiesta, care se întorceau de la o discotecă dintr-un sat din Adâncata.
 
Şoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,76 în aerul expirat, în timp ce celălalt conducător auto nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Ionel Marocico s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice a unui autoturism.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
4

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
111

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
102

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...