Patronul Transdor, trimis în judecată!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Doroftei, de 61 de ani, din comuna Tudora, judeţul Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

S-a reţinut că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada martie –decembrie 2010, a indus în eroare reprezentanţii Ministerului Transporturilor, prin solicitarea spre decontare a sumei totale de 1.327.680 lei, aferentă unor taloane speciale de călătorie.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale, întocmirea rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...