Patronul Top Design, Costel Soptica, a intrat in PNL!

Patronul Top Design, Costel Soptica, a intrat in PNL!
Forte noi in organizatia judeteana a PNL Botosani. Presedintele Florin Turcanu a prezentat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, doi dintre cei mai noi membri ai partidului.

Unul dintre acestia este omul de afaceri Costel Soptica, patronul Top Design, care va face parte din echipa de coordonare a Colegiului Darabani.

“Nu am mai fost in alt partid. Conceptual, sunt un liberal in convingerile mele si daca intr-adevar doctrinar conteaza pentru inscrierea in politica, este locul care mi se potriveste cel mai bine", a spus Costel Soptica.

Un alt membru inscris recent in PNL este si Catalin Epureanu, specialist in comunicare, care se va ocupa de marketingul organizatiei judetene a PNL Botosani, ocupand in cadrul formatiunii functia de secretar executiv. El se declara un liberal convins si spera ca partidul in randurile caruia tocmai a intrat, sa nu il dezamageasca.


“Am lucrat in comunicare politica, nu am mai fost niciodata membru al vreunui partid. Am lucrat cu politicieni din absolut tot esicherul politic si asta a presupus sa nu fac partizanat. In clipa in care am ales PNL, voi lucra cu PNL. Nu consider functia un cadou si nu o consider o surpriza", a spus Catalin Epureanu.

Presedintele PNL, deputatul Florin Turcanu, a spus ca in perioada urmatoare in partid vor intra si alti oameni de afaceri influenti din judet, insa a refuzat sa dea vreun nume. Acesta a tinut sa precizeze ca oamenii de afaceri nu sunt cooptati in PNL pentru a cotiza.

“Vor mai veni oameni de afaceri foarte influenti si foarte importanti. Ei au considerat ca pentru partidele politice sunt doar, sa folosesc o expresie romaneasca, o vacuta de muls. Noi nu mai avem nici macar minima gandire ca daca ai in mijlocul tau un om de afaceri, el trebuie sa sponsorizeze partidul singur si atunci partidul este linistit. Toti sunt colegii nostri, nu conteaza ca unul are o stare materiala mai puternica si unul mai mica, fiecare vine in PNL cu ceea ce are el posibilitate, cu munca, cu bani mai multi sau mai putini. Noi nu vindem si nu cumparam posturi sau oameni", a spus Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
263

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
417

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
156

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...