Patronul Pensiunii Ţâbu a cerut ridicarea controlului judiciar! Vezi decizia judecătorilor!

Patronul Pensiunii Ţâbu a cerut ridicarea controlului judiciar! Vezi decizia judecătorilor!
Cercetat într-un dosar de proxenetism, patronul Pensiunii Ţâbu din municipiul Botoşani, Sorin Neculai Ţâbuleac, a cerut judecătorilor ridicarea măsurii controlului judiciar.

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au dispus marţi ridicarea acestei măsuri, care a fost instituită în data de 4 iulie. Decizia însă nu este definitivă.

"Admite cererea formulată de inculpatul Ţibuleac Neculai- Sorin. În temeiul art.242 alin.1 din Codul de procedură penală dispune revocarea măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpatul Ţibuleac Neculai- Sorin prin încheierea nr.41 din 4 iulie 2014 a Judecătoriei Botoşani. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, conform art.275 alin.3 din Codul de procedură penală. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare", se arată pe site-ul Judecătoriei Botoşani.

La data de 3 iunie, lucrătorii din cadrul I.P.J. Botoşani - Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrătorii SAS au efectuat o percheziţie domiciliară la o pensiune din municipiul Botoşani şi au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi conducerea la sediul I.P.J. Botoşani, a patru bărbaţi din municipiul Botoşani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că mai multe tinere din municipiul Botoşani practică prostituţia, racolându-şi o parte din clienţi prin anunţuri postate pe site-uri de profil. În aceste împrejurări, i-au cunoscut pe doi dintre suspecţi, ce au vârsta de 37 de ani şi respectiv 40 de ani, care le atrăgeau clienţi, cel din urmă deţinând şi o pensiune în municipiul Botoşani, unde le asigura cazarea în vederea practicării prostituţiei.

Tinerele au mai cunoscut doi bărbaţi, cu vârsta de 26 de ani şi respectiv 24 de ani, recepţioneri la hoteluri din municipiul Botoşani, care în perioada ianuarie-iunie 2014 le-au înlesnit practicarea prostituţiei prin oferirea de clienţi, ce se aflau cazaţi în unităţile hoteliere la care aceştia lucrează, obţinând astfel diferite sume de bani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
535

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
59

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
64

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...