Patronul firmei Nova Construct a decedat vineri seara!

Omul de afaceri Dionisie Simionescu, patronul firmei Nova Construct, a decedat vineri seara, in urma unui infarct. Ieseanul, care avea 47 de ani, a suferit un accident cardiovascular extrem de puternic, care i-a fost fatal.

Decesul a survenit dupa o zi extrem de agitata la sediul firmei din Iasi, cu toate ca el nu era cunoscut ca o persoana predispusa la astfel de accidente.

Nova Construct este firma care a executat lucrarile la Bulevardul Mihai Eminescu din Botosani, executii care au facut obiectul multor discutii ulterioare.

In urma cu ceva timp, municipialitatea botosaneana anunta ca patronul Nova Construct va fi nevoit sa reia lucrarile la o parte din Bulevardul Mihai Eminescu, dupa ce s-a constatat macinarea trotuarului si chiar a pavelelor de pe portiunea din fata Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

Reparatiile urmau sa fie facute pe banii Nova Construct Iasi.

Presa ieseana relateaza ca decesul patronului Nova Construct, Dionisie Simionescu, a survenit in contextul crizei economice, societatea confruntandu-se cu foarte mari dificultati financiare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Anunț de interes public - SC Mitoc Partners SRL

astăzi, 09:38
25

Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani anunță publicul interesat că în urma analizei Planul Urbanistic Zonal – Construire Ansamblu Eolian Adășeni, Avrămeni, Manoleasa; Constru...

Vulcanii noroioși din nordul Moldovei, între legendă și adevăr. Localnicii cred că este un loc bântuit

astăzi, 09:32
42

În comuna Copălău, din județul Botoșani, se află adevărate monumente ale naturii uitate de statul român și în pericol de dispariție. Este vorba despre vulcanii noroioși de l...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Isaachie Mărturisitorul şi Varlaam

astăzi, 08:58
20

Sfântul Isaachie era din părţile de răsărit ale împărăţiei romane din Asia Mică şi a trăit pe vremea împăratului Valens (364-378). Din slăbiciunea minţii, Valens a căzu...