Patronul firmei Nova Construct a decedat vineri seara!

Omul de afaceri Dionisie Simionescu, patronul firmei Nova Construct, a decedat vineri seara, in urma unui infarct. Ieseanul, care avea 47 de ani, a suferit un accident cardiovascular extrem de puternic, care i-a fost fatal.

Decesul a survenit dupa o zi extrem de agitata la sediul firmei din Iasi, cu toate ca el nu era cunoscut ca o persoana predispusa la astfel de accidente.

Nova Construct este firma care a executat lucrarile la Bulevardul Mihai Eminescu din Botosani, executii care au facut obiectul multor discutii ulterioare.

In urma cu ceva timp, municipialitatea botosaneana anunta ca patronul Nova Construct va fi nevoit sa reia lucrarile la o parte din Bulevardul Mihai Eminescu, dupa ce s-a constatat macinarea trotuarului si chiar a pavelelor de pe portiunea din fata Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

Reparatiile urmau sa fie facute pe banii Nova Construct Iasi.

Presa ieseana relateaza ca decesul patronului Nova Construct, Dionisie Simionescu, a survenit in contextul crizei economice, societatea confruntandu-se cu foarte mari dificultati financiare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
132

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
99

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
272

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...