Patronul Elsaco va deveni cetăţean de onoare al unei comune din judeţ

Patronul firmei Elsaco, Valeriu Iftime, care este şi principalul finanţator al FC Botoşani, va primi, sâmbătă, titlul de cetăţean de onoare al comunei Vârfu Câmpului.

Distincţia îi va fi conferită cu prilejul sărbătorii a 150 de ani de la înfiinţarea primei unităţi de învăţământ din Vârfu Câmpului, Şcoala Gimnazială nr.1, din satul Maghera.

Titlul de cetăţean de onoare îl vor primi şi preotul Dumitru Budeanu si Ing. Dumitru Popescu, care s-au distins prin contribuţiile aduse la promovarea si dezvoltarea localităţii.

Sâmbătă, la Vârfu Câmpului, vor fi organizate şi manifestări cultural –artistice, lansări de carte, evocari precum şi întâlnirea fiilor satului.

Vor fi prezenti reprezentanti ai autorităţilor locale si judeţene, intelectuali de vaza în frunte cu acad. Alexandru Zub, fiu al satului si fost elev al Scolii Maghera precum si alte personalităti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...

Șofer beat urmărit prin oraș de un polițist aflat în timpul liber!

astăzi, 17:00

Sâmbătă la amiază, șeful Biroului de Ordine Publică, comisar șef de poliție Stărică Ionuț, din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflat în timpul liber, a observat în...

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...