Patronul de la Fun City, nevoit sa isi protejeze clientii de furia gastilor!

Patronul de la Fun City, nevoit sa isi protejeze clientii de furia gastilor!
Oras terorizat de o gasca de tineri care ingrozeşte cetatenii! Patronul Clubului Fun City, club care a fost atacat la propriu, in noaptea de sambata spre duminica, de sase tineri, a fost nevoit sa isi protejeze clientii pentru ca scandalul sa nu degenereze si sa se ajunga la victime omenesti. Cu toate acestea, pagubele produse sunt insemnate, Razvan Balta fiind decis sa se adreseze instantei pentru ca cei vinovati sa plateasca. 

"In momentul in care acei tineri au inceput sa devina agresivi, baietii de la paza i-au scos afara. Fiind in numar foarte mare au decis sa nu mai primeasca inauntru pe niciunul dintre ei si au inchis usile. Atunci cei de afara au inceput sa arunce cu bolovani, cu scaune in usile de la intrare. Estimez pagubele, cu usi si geamuri distruse si cu ce au mai distrus pe terasa, undeva pe la o suta de milioane lei vechi. Voi face plangere pentru distrugere. Baietii de la paza au procedat foarte bine, au protejat clientii clubului, au inchis usile si-au anuntat la microfon sa nu iasa nimeni pana nu vine politia pentru ca este un grup turbulent afara", a spus Razvan Balta, patronul Clubului Fun City.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de 14 spre 15 august, in jurul orei 0.40, politistii fiind sesizati printr-un apel de urgenta 112 de catre personalul de paza discotecii Fun City, din municipiul Botosani, cu privire la faptul ca in incinta localului este in desfasurare un scandal. Pana la sosirea oamenilor legii, scandalagiii parasisera locul faptei. La numai 5 minute, insa, un nou apel la dispeceratul 112 anunta ca un grup de tineri tulbura linistea si ordinea publica, manifestandu-se agresiv, in parcarea situata in zona Teatrului "Mihai Eminescu" din municipiul Botosani, pentru ca inca o sesizare sa vina la ora 01.10, de aceasta data pe Aleea G-ral. Gheorghe Avramescu din municipiu, unde un grup de tineri agresivi au blocat in trafic un autovehicul, pe care l-au avariat lovind caroseria cu pumnii si picioarele.

Politistii angrenati in dispozitivul de siguranta publica au recurs la blocarea si verificarea complexa a zonei din municipiu in care au fost semnalate evenimentele, ocazie cu care au fost depistati, identificati si condusi la sediul Politiei municipiului Botosani sase tineri, toti din municipiu, respectiv:
-H. MARIUS –ANDREI, de 23 ani,
-M. OVIDIU-IULIAN, de 26 ani,
-B. ALEXANDRU, de 21 de ani,
-D. CATALIN, de 22 ani,
-T. SORIN, de 24 de ani si
-L. GEORGE, de 20 ani.


Fata de acestia se deruleaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, urmand a se propune solutie procedurala, dupa cum informa ieri un comunicat al IPJ Botosani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
166

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
593

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...